beste 17 inch laptop

Wil je de beste 17 inch laptop kopen, maar weet je niet welke het beste bij jou past? Of wil je gewoon weten welke laptops er allemaal zijn in deze categorie? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de beste 17 inch laptops voor elk budget.

Beste 17 inch laptop

Table of Contents

We geven advies over wat voor jou de belangrijkste criteria moeten zijn bij het kopen van een laptop en lichten vervolgens toe welke laptops daar het beste op scoren.

De beste 17 inch laptop, hoe kiest je die?

Ben je op zoek naar een laptop met een groot scherm, dan is een 17 inch model een goede keuze. Dit formaat is vooral handig als je vaak met meerdere vensters tegelijk open moet werken of als je de laptop wilt gebruiken om te gamen. Een groot scherm is ook handig als je films of series in hoge kwaliteit wilt bekijken.

Bij het kiezen van de beste 17 inch laptop voor jou is het belangrijk om te bedenken waar je hem het meest voor gaat gebruiken. Wil je hem vooral gebruiken voor kantoorwerk, dan is een Intel Core i5 processor en 4 GB RAM voldoende. Wil je zwaardere taken uitvoeren zoals videobewerking of gaming, dan heb je een krachtigere processor en meer RAM nodig. Bovendienis het belangrijk om rekening te houden met de accuduur van de laptop. Een groot scherm gebruikt over het algemeen meer stroom dan een kleiner scherm, dus een laptop met een 17-inch scherm heeft vaak een kortere batterijduur dan een kleiner model.

Enkele andere dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een 17-inch laptop zijn het gewicht en de draagbaarheid. Door hun grote formaat zijn deze laptops meestal niet erg draagbaar en kunnen ze behoorlijk zwaar zijn. Als je een laptop nodig hebt die je onderweg mee kunt nemen, dan kun je beter een kleiner model kiezen.

Nu we hebben besproken waar je op moet letten bij het kiezen van een 17-inch laptop, laten we eens kijken naar enkele van de beste modellen die momenteel beschikbaar zijn.

Merken die 17 inch laptops ontwikkelen

Er zijn veel verschillende merken die 17-inch laptops ontwikkelen. Enkele van de populairste merken zijn Dell, HP, Lenovo, Asus en Acer. Elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je een laptop van een bepaald merk koopt.

Dell is een van de toonaangevende merken als het gaat om laptops. Ze bieden een breed scala aan modellen met verschillende specificaties om aan verschillende behoeften te voldoen. Een van de voordelen van Dell laptops is dat ze vaak een goede klantenservice hebben. Daarnaast staan Dell laptops bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Een nadeel van Dell laptops is echter dat ze vrij duur kunnen zijn.

HP is een ander populair merk als het gaat om laptops. Hun laptops zijn bekend dat ze betrouwbaar zijn en waar voor hun geld bieden. HP heeft ook een breed scala aan modellen waaruit u kunt kiezen, dus u vindt zeker een laptop die aan uw behoeften voldoet. Een nadeel van HP laptops is dat ze er niet altijd even stijlvol of modern uitzien.

Lenovo is een ander toonaangevend merk op de laptopmarkt. Hun laptops staan bekend om hun innovatieve ontwerp en functies. Lenovo laptops zijn meestal ook zeer goed gemaakt en duurzaam. Ze kunnen echter vrij duur zijn.

Asus is een Taiwanees merk dat steeds populairder wordt op de laptopmarkt. Hun laptops staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en hun vele functies. Een nadeel van Asus-laptops is dat ze soms van slechte kwaliteit zijn.

Acer is een Taiwanees merk dat waar voor zijn geld biedt. Hun laptops zijn vaak behoorlijk betrouwbaar en bieden veel mogelijkheden. Ze kunnen echter van slechte kwaliteit zijn.

Nu we enkele van de toonaangevende merken op de markt van 17-inch laptops hebben bekeken, laten we eens kijken naar enkele van de beste modellen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Beste 17 inch laptop

Dell XPS 17 9700

De Dell XPS 17 9700 is een van de beste 17 inch laptops die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Hij heeft een groot scherm en wordt aangedreven door een Intel Core i7-processor. Het heeft ook 16 GB RAM en een 1 TB harde schijf. De Dell XPS 17 9700 is een geweldige keuze voor degenen die behoefte hebben aan een krachtige en betrouwbare laptop.

Lenovo Legion Y740

De Lenovo Legion Y740 is een andere geweldige optie voor wie een krachtige en betrouwbare laptop nodig heeft. Hij wordt aangedreven door een Intel Core i7-processor en heeft 16 GB RAM. Het heeft ook een 1 TB harde schijf en een GTX 1650 grafische kaart. De Lenovo Legion Y740 is een geweldige keuze voor gamers of degenen die een krachtige laptop nodig hebben voor videobewerking of andere veeleisende taken.

Acer Predator Helios 300

De Acer Predator Helios 300 is een andere uitstekende 17-inch laptop. Hij wordt aangedreven door een Intel Core i7-processor en heeft 16 GB RAM. Het heeft ook een 1 TB harde schijf en een GTX 1060 grafische kaart. De Acer Predator Helios 300 is een uitstekende keuze voor gamers of mensen die een krachtige laptop nodig hebben voor videobewerking of andere veeleisende taken.

Asus ROG Strix GL702VS

De Asus ROG Strix GL702VS is zeker 1 van de beste 17 inch laptops. Hij wordt aangedreven door een Intel Core i7-processor en heeft 16 GB RAM. Het heeft ook een 1 TB harde schijf en een GTX 1070 grafische kaart. De Asus ROG Strix GL702VS is een geweldige keuze voor gamers of mensen die een krachtige laptop nodig hebben voor videobewerking of andere veeleisende taken.

Dit zijn slechts enkele van de beste 17-inch laptops die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Als je een krachtige en betrouwbare laptop nodig hebt, dan zou een van deze laptops een geweldige keuze.

Voordelen van de beste 17 inch laptop

Een 17-inch laptop heeft een paar voordelen ten opzichte van kleinere laptops. Een voordeel is dat het een groter scherm heeft. Dit kan gunstig zijn voor degenen die veel werk op hun laptop moeten doen of voor degenen die graag gamen. Een ander voordeel van een 17-inch laptop is dat het vaak betere hardware heeft. Dit betekent dat hij krachtiger zal zijn en meer functies zal hebben dan een kleinere laptop.

Nadelen van de beste 17 inch laptop

Een nadeel van een 17-inch laptop is dat hij vrij zwaar kan zijn. Dit kan het moeilijk maken om hem mee te nemen. Een ander nadeel van een 17-inch laptop is dat hij vrij duur kan zijn. Dit komt omdat ze vaak betere hardware en meer functies hebben.

Veelgestelde vragen over de beste 17 inch laptop

Wat is de beste 17 inch laptop?

De beste 17-inch laptop hangt af van uw behoeften en budget. Als je een krachtige en betrouwbare laptop nodig hebt, zou de Dell XPS 17 9700 of Lenovo Legion Y740 een goede keuze zijn. Als u een krachtige laptop nodig hebt voor gaming of videobewerking, zou de Acer Predator Helios 300 of Asus ROG Strix GL702VS een goede keuze zijn.

Zijn 17 inch laptops te groot?

17-inch laptops zijn niet te groot. Ze hebben een paar voordelen ten opzichte van kleinere laptops, zoals een groter scherm en betere hardware. Ze kunnen echter vrij zwaar en duur zijn.

Wat zijn de nadelen van een 17 inch laptop?

Een nadeel van een 17-inch laptop is dat hij vrij zwaar kan zijn. Hierdoor kan hij moeilijk mee te nemen zijn. Een ander nadeel van een 17-inch laptop is dat hij vrij duur kan zijn. Dit komt omdat ze vaak betere hardware en meer functies hebben.

Succes met de zoektocht naar de beste 17 inch laptop