Douglas overkapping kopen?

Voor een mooie Douglas overkapping ga je naar Wood and Garden

Een Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is dikwijls gemaakt in basismaten en modellen. Een Douglas terrasoverkapping is wel het mooiste als hij helemaal naar wens gemaakt is. Zo wordt de overkapping totaal geintegreert in uw tuin Zodat u op een prettige manier geniet!

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit Douglas hout

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een dak dat plat is of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk.
Wij doen alleen zaken met de beste leveranciers van Douglas,dit is er de oorzaak ervan dat wij in alle gevallen de allerbeste kwaliteit hout verwerken. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles in huis voor de meest complete inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de totale zorg uit handen.

Verscheidene vaklui staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo regelen wij dat al uw dromen uitkomen.

Douglas-overkapping
Douglas-overkapping

Glaswanden in een Douglas overkapping

Het genieten wordt veel heerlijker als u een wand van glas laat plaatsen in uw Douglas overkapping. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. De overkapping veranderd pijlsnel in een heerlijke tuinkamer. Nergens ben u relaxer dan daar. Richt het tot slot in met een heerlijke hoekbank. Ook het plaatsen van een kachel kan natuurlijk. Zelfs op dagen dat het wat minder lekker weer is zit u nog fijn onder uw overkapping. Dat is superlekker!

Overkapping van Douglas met berging

Vaak is het moeilijk om alle dingen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, steps, hengels, enz. U weet niet meer waar u het opbergen moet. Wat is er dan makkelijker dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het de voordelen van een berging waar u al uw dingen moeiteloos opbergt. Voor iedere situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de ideale oplossing!


U kiest voor een een Douglas overkapping aan het huis vast? Geen enkel probleem! Omdat iedere overkapping die wij maken maatwerk zijn zult u versteld staan hoe feilloos uw overkapping aansluit aan uw woning.
Gezellig en sfeervol , dat zijn twee kernwoorden om totaal van uw tuin te kunnen genieten.

Door een schitterende terrasoverkapping te laten zetten kunt u met mooi weer heerlijk ontspannen en zelfs als het weer wat frisser is lekker genieten van uw tuin.
In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij helemaal vrijstaand wordt neergezet.

Als er aan iedere zijde genoeg plek is geeft deze opstelling goede manieren om te relaxen in uw tuin. Voor onze vaklui is geen klus te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

Overkapping aan huis

Gezelligheid en een fijne sfeer, dat zijn de belangstrijke dingen om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende terrasoverkapping te laten zetten kunt u met mooi weer fijn genieten en zelfs als het weer wat frisser is lekker genieten van uw tuin.


In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij totaal vrijstaand wordt neergezet. Als er aan elke zijde genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen uitdaging te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Sfeervol buitenleven

Bent u diegene die het comfortabel vindt om te genieten uw tuin? Dat kan zelfs als het weer wat een heel stuk minder mooi is,
Door een terrasoverkapping in uw tuin te laten plaatsen kunt u aangenaam beschermd tegen winderig weer genieten met uw hele familie

Er zijn dus mogelijkheden in overvloed voor passend gemaakte exclusieve buitenverblijven. Door louter gebruik te maken van het beste en duurzaamste hout geniet u jarenlang van uw veranda, veranda of tuinhuis. Daar er ettelijke kleurstellingen mogelijk zijn is Wood and Garden in staat om u te helpen aan een buitenverblijf dat volkomen bij u past en naar uw eigen wens is. Dit zorgt ervoor dat uw tuin voortaan een gelegenheid is voor maximaal sfeervol buitenleven

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? wacht dan niet langer en vraag informatie aan. zodat u snel kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis helemaal op maat gemaakt van de beste houtsoort.

Wij komen graag langs om de situatie te kunnen beoordelen zodat we een passend voorstel kunnen doen.