Bij Plezant vind je geurstokjes waar je veel geurplezier van hebt. Door ons ruime assortiment aan de beste merken heb je genoeg keuze in diverse geuren voor geurstokjes.

Geurstokjes

Inhoudsopgave

geurstokjes lampe berger

Wat zijn geurstokjes?

Wat zijn geurstokjes, of reed diffusers zoals ze ook nog wel eens genoemd worden, eigenlijk? Heel kort uitgelegd, is het een manier geur te verspreiden in huis, maar dan op een manier waar je niet veel werk aan hebt. Dit soort parfumverspreiders maken gebruik van reeds of stokjes waar de geur mee verspreid wordt.

Deze manier van geurverspreiding komt in ontzettend veel verschillende modellen, de ene ook meteen een decoratieve functie, terwijl de ander gewoon praktisch is. Vooral in ruimten waar jezelf veel bent mogen de geurstokjes ook gezien worden. Een mooier setje dat past in het interieur is dan geen luxe.

Reed diffusers zijn populaire geurverspreiders, omdat je er eigenlijk niets aan hoeft te doen om ze te gebruiken. Maar toch ervoor zorgen dat de parfum continu in de lucht verspreid wordt. Vergeleken met geurkaarsen produceren geurstokjes geuren die meestal langer meegaan en geen open vlam nodig hebben.

Het grote voordeel aan geurstokjes is dat ze constant hun geur afgeven waardoor het altijd prettig blijft ruiken. Op het moment dat ze leeg zijn kun je eenvoudig een andere geur gaan gebruiken, of dezelfde, net wat je wilt.

Wat zijn goede geurstokjes?

Wat zijn goede geurstokjes? Op zich zou dat een  makkelijke vraag moeten zijn, met een nog makkelijker antwoord. Maar helaas zijn niet alle geurstokjes even goed en zijn er ook gewoon echt hele slechte bij.

Hierdoor wordt het vaak lastig om goede geurstokjes te vinden. Zeker als je niet weet hoe je ze kunt herkennen of wanneer je al eens slechte ervaringen hebt gehad. Er zijn namelijk veel merken die reed diffusers aanbieden, maar niet ieder merk is er goed in geslaagd. Er is veel helaas verschil tussen alle aanbieders. Er zijn heel goede merken en jammer genoeg ook hele slechte.

Hoe herken je de goede reed diffusers? Meestal is de prijs al een heel goede indicatie. Je betaalt simpelweg voor kwaliteit. Dus je kunt stellen dat  hoe lager de prijs is, de kwaliteit van de geurstokjes ook laag is. Wat dan vaak betekent dat je er weinig tot geen plezier aan beleeft.

Door iets meer aan dit soort parfumverspreiders uit te geven doe je jezelf wel een plezier. Bij de betere geurstokjes merk je een groot verschil in de geurverspreiding, de duur dat ze dat doen en de kwaliteit van de geuren.

Zo zul je de geur ruiken in de ruimte en je zult er lang van kunnen genieten. Los van je voorkeur van parfum zijn het altijd mooie kwaliteitsparfums. Kwaliteit zit helaas in de prijs. Je zult zien dat als je iets meer uitgeeft aan de wat duurdere reed diffusers, je er veel meer plezier van hebt.

De beste geurstokjes

De beste geurstokjes zijn, zoals hier boven te lezen is, wel te  herkennen. Bij Plezant hebben we gekozen voor een aantal merken voor ons assortiment met reed diffusers. Deze merken voldoen aan de eisen die we er aan stellen. De geuren moeten van hoge kwaliteit zijn, ze moeten goed hun geur verspreiden, ze mogen niet te snel leeg raken en wij vinden het belangrijk dat er er een navulling van verkrijgbaar is.

Wij bieden de volgende merken met de beste geurstokjes aan:

Cereria Molla 1899, een Spaans merk dat hun producten nog op authentieke wijze met de hand maakt. Ze hebben heerlijke geuren die je aangenaam verrassen.

Maison Berger, een Frans merk die vooral bekend is van de Lampe Berger brander. Ze hebben een ruim assortiment met hun geuren die ze voor de verschillende producten gebruiken.

Millefiori Milano, een Italiaans merk met heerlijke parfums en een zeer uitgebreid assortiment aan geuren, modellen en maten.

Bij al deze merken heb je heerlijke geuren die je goed zult ruiken en waar je maanden plezier van zult hebben. Het handige is dat je bij allemaal een navulling kunt krijgen waardoor je niet steeds een nieuwe set geurstokjes hoeft te kopen, maar deze steeds opnieuw kunt blijven gebruiken. Hierdoor kost het je minder en kun je makkelijker overstappen op een andere geur.

De geurstokjes winkel

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl