Laptop 17 inch

Als je een nieuwe laptop wilt is het belangrijk om eerst duidelijk te hebben waar je laptop aan moet voldoen.

Een belangrijk aspect daarvan is de afmeting van de laptop. Een van de grootste formaten is een laptop van 17 inch.

Laptop 17 inch met i3 processor

Het volgende is een recensie van de laptop 17 inch i3-processor, die is ontworpen om een high-end computerervaring te bieden.

De laptop 17 inch i3 processor is een high-end laptop met een Intel Core i3 processor en 8GB RAM. Het heeft ook een 256 GB harde schijf voor opslag en een NVIDIA GeForce 940MX grafische kaart.

Het wordt geleverd met Windows 10 Home geïnstalleerd als besturingssysteem en weegt 5,6 pond. De afmetingen zijn 16,4 x 11 x 1 inch, wat hem vrij compact maakt voor zijn 17-inch schermformaat. Dit is de perfecte laptop voor gamers die onderweg zijn of mensen die vaak thuis moeten werken, maar niet de hele dag met hun omvangrijke desktopcomputer willen sjouwen.

AMD Ryzen 5 processor voor laptop 17 inch

AMD Ryzen 5-processor is een krachtige quad-coreprocessor met een basiskloksnelheid van 3,4 GHz en een boostklok tot 3,8 GHz. Het is perfect voor gamen of werken aan intensieve taken zoals videobewerking of grafisch ontwerp.

Een 17 inch laptop heeft een groot scherm, waardoor hij perfect is om films te kijken, games te spelen of zelfs gewoon te internetten.

Laptop 17 inch

Refurbished laptops

Het kopen van een gebruikte laptop kan een geweldige manier zijn om geld te besparen. Maar het brengt ook enkele risico’s met zich mee.

Het is belangrijk om de geschiedenis van de laptop te kennen voordat je hem koopt. Probeer erachter te komen hoe lang het is gebruikt, wat voor soort schade het heeft en hoeveel eigenaren het heeft gehad. Als u in een winkel koopt, vraag dan naar hun garantiebeleid en retourbeleid voor het geval er schade of problemen met de computer zijn.

Contact | Laptop 17 inch