Sisällä babykamer decoratie

Unieke babykamer decoratie van de mooiste merken

Babykamer inspiratie

Zwanger? Gefeliciteerd!

Een geweldig leuke voorbereiding voor dit nieuwe wonder is de inrichting van de babykamer. Want jouw baby gun je natuurlijk de allermooiste babykamer van de héle wereld! Bij Sisällä interieur & gifts helpen we je graag om jouw droom babykamer te realiseren. En als interieuradviseur kan ik je perfect helpen met zowel de basis (vloer, wandbekleding, raambekleding, verlichting) als de inrichting en decoratie. In onze conceptstore in Hoorn NH (en online via de webshop) verkopen we diverse prachtige merken, allemaal geselecteerd op een prima kwaliteit en prijs.

Inrichten van de babykamer

Waar te beginnen?

Allereerst ga je bedenken welke kleuren je leuk zou vinden voor de babykamer. En wil je een thema laten terugkomen in de kamer? Wat kan helpen is uit tijdschriften en folders plaatjes te knippen van artikelen of stijlen die je aanspreken, zo krijg je een beetje indruk van wat je nu werkelijk leuk vindt. Want neem van mij aan … de keuze is reuze als het om babykamer decoratie gaat.

Voor de basis adviseer ik een neutrale kleur voor de vloer en rustige tinten voor op de wanden, bijvoorbeeld natureltinten of een zachte pastelkleur. Als je de basis rustig houdt kun je daarna los gaan met de decoratie en accessoires.

Als je de basis voor de babykamer klaar hebt kan het inrichten en decoreren beginnen. Een wiegje of ledikantje is natuurlijk onmisbaar, net als een commode. Een aanrader is ook om er een fijne stoel neer te zetten, wanneer je kindje gevoed moet worden of verdriet heeft kun je daar heerlijk rustig even met hem of haar zitten.

Om de warmte en gezelligheid toe te voegen zijn er ontzettend leuke vloerkleden te koop. Heb je in de babykamer een thema? Ook daar is een bijpassend vloerkleed voor te vinden. En de wanden kun je leuk decoreren met muurstickers of bijvoorbeeld een naam of tekst in houten letters (die je natuurlijk ook nog een leuk verfje kunt geven). En ook met verlichting kun je alle kanten op, passend bij de kleuren of het thema wat je gekozen hebt voor jouw babykamer.

Zo wordt het een hele fijne plek voor jou en je baby’tje.

Mooie merken babykamer decoratie

Bij Sisällä interieur & gifts verkopen wij prachtige babykamer decoratie van verschillende mooie merken.

  • Meyco Baby: Van dit mooie merk verkopen wij onder andere de boxkleden, wiegdekens, klamboes en nog veel meer onmisbare accessoires voor de babykamer
  • OYOY Mini: Een Deens designmerk met unieke details en verleidelijke kleurencombinaties. En de baby / kindercollectie vinden wij echt GEWELDIG, zowel de decoratie als het speelgoed !
  • Eeveve: Prachtig en praktisch tegelijk, de knoeimatten van het Nederlandse merk Eeveve. En deze knoeimatten zijn niet alleen handig onder de kinderstoel, maar ook zeer geschikt als speelmat, als vloerkleed in de babykamer (of badkamer) of onder een bureaustoel. Super functioneel én supermooi.

Meer babykamer inspiratie

Wil je meer inspiratie en tips opdoen voor de inrichting en decoratie van je babykamer? Dan ben je van harte welkom in onze prachtige conceptstore in Anna Paulowna. En wil je uitgebreid advies voor je babykamer dan zou ik het heel tof vinden om een ontwerp voor je te mogen maken. En ook de styling kan ik voor je verzorgen, zeker weten dat het dan helemaal naar je zin wordt! Lijkt dat je wat? Neem dan volledig vrijblijvend even contact met mij op dan bespreken we je wensen en bekijken we de mogelijkheden.

Sisällä interieur & gifts

Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

website: https://www.sisalla.nl
mail: info@sisalla.nl