specialist in spackspuiten

Spackspuitwerk tegen een betaalbare prijs? Vind hieronder onze spackspuit prijzen voor 2023. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons team.

Spackspuiten

Inhoudsopgave

Spackspuiten

Kosten spackspuiten 2023?

Alles is tegenwoordig duurder geworden, waardoor ook wij dit in de kosten moesten verwerken van het spackspuiten. Ondanks de verhoging zijn wij spackspuitwerkers de goedkoopste van Nederland! Wij rekenen €15 per uur voor onze diensten. Deze prijs is vast, dus er zijn geen extra kosten of verborgen kosten. De totale kosten voor het spacken van een 2023 kamer hangen af van de grootte en omvang van het project, maar meestal duurt het ongeveer 4-6 uur om het te voltooien. Het fijne aan spackspuiten is dat we vaak binnen een werkdag klaar kunnen zijn.

Duidelijke en transparante prijzen voor spackspuiten

De prijzen van spackspuiten worden bepaald aan de hand van een aantal factoren. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een steiger te plaatsen om hoge wanden of plafonds te kunnen spuiten, vooral bij oude huizen of bedrijfspanden. De grootte van het te bespuiten gebied kan ook van invloed zijn op de prijs, aangezien het aantal vierkante meters van invloed is op de totale prijs.

Vooraf zullen wij duidelijk aangegeven wat de kosten bedragen, aangezien wij altijd werken met een vrijblijvende offerte op maat.

Spackspuitwerk korrelgroottte

Bij spackspuiten is er keuze uit verschillende korrelgroottes, namelijk fijn, middel en grof. Een grovere korrelstructuur kan kleine oneffenheden in het plafond camoufleren. Over het algemeen geldt dat een fijnere korrelstructuur op een gladdere ondergrond moet worden aangebracht om een eindresultaat zonder onregelmatigheden te bereiken.

Ons standaard spackspuitwerk heeft een korrelgrootte van ‘middel’. Als u andere wensen heeft, kunt u dit aan ons doorgeven en laten wij u voorbeeldstalen zien om u te helpen bij het maken van uw keuze. Als u twijfelt tussen spackspuiten en latex spuiten, kunt u hier meer informatie over vinden.

Spackspuiten in kleur? Dat kan!

Vroeger was het zo dat u alleen de mogelijkheid om te spackspuiten in de kleur wit. Tegenwoordig is dat anders. U kunt kiezen uit honderden kleuren en tinten. Zo kunnen we ook uw muur perfect glad maken en in dezelfde kleur als de rest van de kamer. Het voordel hiervan is dat de kleur naadloos kan aansluiten op de rest van uw wanden.

Wij bieden een breed scala aan kleuren en tinten, zodat u voor elk interieur de perfecte match kunt vinden. Wij voorzien u van stalen, waarmee u kunt vergelijken en uw favoriete kleur kunt kiezen. Wilt u iets speciaals? Vraag het onze specialisten! Zij helpen u graag verder.