flexhero vacatures eindhoven

Woon je vlakbij of in Eindhoven en je zit even zonder werk? Geen probleem, FlexHero heeft vele en de leukste vacatures Eindhoven. Kijk maar of er een vacature voor je tussen zit die op je lijf geschreven staat. We stellen je graag aan je volgende werkgever voor. Vacatures Eindhoven? Er is altijd werk.

Vacatures Eindhoven

Inhoudsopgave

vacatures eindhoven

Vacatures Eindhoven zorg

Heb je een passie voor het zorgen voor anderen? Ben je op zoek naar een uitdagende en dankbare carrière in de zorgsector? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in de vele vacatures die momenteel beschikbaar zijn in Eindhoven.

Eindhoven telt een aantal uitstekende zorginstellingen die altijd op zoek zijn naar getalenteerde en toegewijde medewerkers. Of je nu een ervaren verzorgende bent of iemand die net begint, er is zeker een functie die bij je past.

Bekijk de vacatures die momenteel beschikbaar zijn en kijk of er iets bij zit dat je opvalt Met zoveel geweldige mogelijkheden in de aanbieding, vind je zeker de perfecte baan voor jou. Dus waar wacht je nog op? Start uw zoektocht vandaag!

Vacatures Eindhoven airport

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben diverse vacatures op Eindhoven airport. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct!

Vracht afhandelaar

Wil je werken in een dynamische omgeving? Ben je fysiek fit? En ben je op korte termijn beschikbaar? Word dan vrachtafhandelaar op Eindhoven Airport!

Wat houdt de functie in?

Als vrachtafhandelaar ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van vliegtuigen. Je maakt hierbij gebruik van speciaal materieel, zoals transportbanden, loaders en palletwagens. Ook houd je de vracht bij met behulp van een computersysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de hangar en werkplek netjes worden gehouden.

Werken bij Eindhoven Airport betekent werken in ploegendienst. Het werk is lichamelijk zwaar. Wij vragen je daarom in goede gezondheid te verkeren en geen lichamelijke klachten te hebben.

Eindhoven Airport biedt een dynamische, internationale werkomgeving. Wij geloven dat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. Jouw ontwikkeling is immers onze zorg! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze actuele vacatures Eindhoven en solliciteer direct!

Wij zijn een equal opportunity werkgever en hechten veel waarde aan diversiteit binnen ons bedrijf. Wij discrimineren niet op basis van ras, religie, huidskleur, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, noch maken wij enig ander onderscheid dat tot discriminatie zou kunnen leiden.

Eindhoven Airport is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wij bieden een gratis shuttle bus service tussen de luchthaven en het nabijgelegen treinstation. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor medewerkers.

Eindhoven Airport biedt een dynamische, internationale werkomgeving. Wij geloven dat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. Jouw ontwikkeling is onze zorg!

Vacatures Eindhoven centrum

Op zoek naar een baan in Eindhoven? Er zijn veel vacatures in het centrum van Eindhoven! Kijk op onze website om de perfecte baan voor jou te vinden!

We hebben vacatures in allerlei sectoren, dus je vindt zeker iets dat bij je vaardigheden en interesses past.

Vacatures Eindhoven fulltime

Welkom op onze vacaturepagina voor fulltime in Eindhoven. Hier vind je al onze actuele vacatures in Eindhoven voor fulltime functies. Als je geen vacature ziet die past bij jouw vaardigheden en ervaring, kom dan regelmatig terug, want we werken onze vacatures regelmatig bij.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze mensen om ons team te versterken, dus als je denkt dat je hebt wat nodig is om een verschil te maken, horen we graag van je.

Vacatures Eindhoven parttime

Ben jij op zoek naar een parttime baan in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle nieuwste parttime vacatures in Eindhoven. Kom dus regelmatig terug en wie weet vind jij wel jouw perfecte baan!

Actuele vacatures:

  1. Verkoopmedewerker bij een kledingwinkel
  2. Receptioniste in een hotel
  3. Barista in een koffiehuis
  4. Serveerster in een restaurant
  5. Klantendienstmedewerker in een callcenter

Zie je geen vacature die bij je past? Waarom creëer je dan niet je eigen baan! Er zijn veel mogelijkheden om je eigen baan te beginnen

Contact FlexHero vacatures Eindhoven

Stratumsedijk 29
5611NB Eindhoven
KvK: 80187811
BTW: NL861582007B01

085 62 05 000

info@flexhero.com

Laptop 17 inch

Laptop 17 inch

Laptop 17 inch Als je een nieuwe laptop wilt is het belangrijk om eerst duidelijk te hebben waar je laptop aan moet voldoen. Een belangrijk

Lees verder »